Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Boraikban a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.
A szőlő Sátoraljaújhelyen a Köveshegyen termett, dűlőszelektált /Esztáva – dűlő/ és gyümölcsös bor készült
belőle, kellemes savakkal, fiatalos lendülettel!
Szőlőfajta: 100% Furmint
Érlelés: 6 hónap acél tartály
Palackozás időpontja: 2023. Március
Borjellemzők:
Alkoholtartalom 10,5%
Félédes védette eredetű fehérbor.
Szőlészet és Borászat adatok
Dűlő: Felső – Esztáva
Szőlőfajta: 100% Furmint
Érlelés: 6 hónap acél tartály
Palackozás időpontja: 2024. Március
Borjellemzők:
Alkoholtartalom 10,4%
Száraz védette eredetű fehérbor.
Szőlészet és Borászat adatok
Dűlő: Felső – Esztáva
Szőlőfajta: 100% Furmint
Érlelés: 6 hónap acél tartály
Palackozás időpontja: 2025. Április
Borjellemzők:
Alkoholtartalom 12,3%
2024-es száraz fehér furmintunkból készült.
Szőlészet és Borászat adatok
Dűlő: Felső – Esztáva
Szőlőfajta: 100% Furmint
Érlelés: 6 hónap acél tartály
Palackozás időpontja: 2025. Április
Borjellemzők:
Alkoholtartalom 12,3%