Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről.Boraikban a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.
Száraz védette eredetű fehérbor. A Felső-Esztáva-dűlő vörös vulkáni talaján érlelt szőlő, szelektávla lett szedve, ebből készült egy nagyon testes bor, ásványos különleges ízvilággal.
Száraz tokaji borkülönlegesség. Világos borostyán színű, nemesen érlelt tokaji ászkolási illattal, 4 évig érleltük zempléni tölgyfahordóban. Ízében, teljes harmóniában olvad össze a dió, mandula íz, savai finoman lekerekedtek. Kiváló aperitif bor.
Félédes védett eredetű fehérbor. Ehhez a borfajtához a szőlőt magas cukortartalommal szüreteljük. Illatos, gyümölcsös bor: a mézes-hársfavirágos ízen kívül már egy kellemesen kesernyés mandula íz is párosul kóstoláskor.
Száraz védette eredetű fehérbor. Friss, gyümölcsös bor, illatos, kellemes savakkal. Sárgamuskotályból ritkán készítenek száraz kategóriát, ezért is érdemes megkóstolni ezt a borkülönlegességet.