Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről.Boraikban a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.
A szőlő Sátoraljaújhelyen a Köveshegyen termett, dűlőszelektált /Esztáva – dűlő/ és gyümölcsös bor készült belőle, kellemes savakkal, fiatalos lendülettel! Szőlőfajta: 100% Furmint Érlelés: 6 hónap acél tartály Palackozás időpontja: 2023. Március Borjellemzők: Alkoholtartalom 10,5%
Félédes védette eredetű fehérbor. Szőlészet és Borászat adatok Dűlő: Felső – Esztáva Szőlőfajta: 100% Furmint Érlelés: 6 hónap acél tartály Palackozás időpontja: 2024. Március Borjellemzők: Alkoholtartalom 10,4%